Köszönjük érdeklődésüket táborunk iránt. Kérjük, olvassák át ezt az oldalt annak érdekében, hogy minden hasznos információt megtudjanak Solendonról.

Ha úgy döntenek, elküldenék velünk táborozni gyermeküket egy életre szóló kalandra, kérem adják le jelentkezésüket itt.

Esetleges további kérdések esetén emailben tudunk Önöknek segíteni (itt).

KIKNEK AJÁNLJUK A TÁBORT

Minden olyan 10-14 év közötti fiatalnak, aki szeret fantázia világokat létrehozni, aki szeret játszani, szeret küzdeni, szereti a legendákat és szeretne egy új közösség része lenni. Táborunkba 25-35 fő jelentkezését várjuk, így családias mégis izgalmas élményekben vehetnek részt. Solendon alapvető célja, hogy a gyermekek egy héten keresztül játszva tanuljanak meg sok újdonságot magukról, egymásról, a csoportdinamikáról, és kiszakadjanak kicsit a megszokott, hétköznapi életből.

MIKOR LESZ A TÁBOR

2024. július 21-től 27-ig lesz a táborunk.

HOL LESZ A TÁBOR

Az idei nyárra való készülődés közben a Szitakötőt követve a Lardok a Nagy Tótól északra 5005 szárnycsapásnyira a Cuha szurdok közelében megtalálták a Solendonba vezető kaput. A monodoniak ezt a vidéket Bakonyszentlászlónak hívják.

MENNYI A TÁBOR DÍJA

Early Bird kedvezménnyel 95.000 Ft, ennek befizetési határideje 2023. április 14.
A teljes tábordíj 100.000 Ft.
Részletfizetési igényét emailben tudja jelezni a táborvezetőknek a tabor@solendon.hu email címen.

HOGYAN LEHET JELENTKEZNI

Jelentkezni itt lehet vagy a Jelentkezés fül alatt.

A TÁBORVEZETŐK

A táborban 10-13 fiatal felnőtt foglalkozik a résztvevőkkel egész héten. Solendoni nyelven ők a Lardok.

TILTOTT DOLGOK

A tábor területén, illetve a területén kívüli, szervezett foglalkozásokon vagy rendezvényeken minden olyan tárgy és anyag, amelyek veszélyesek lehetnek az életre, egészségre és testi épségre, beleértve a tűzgyújtásra alkalmas eszközöket.

Cigaretta, alkohol, vagy más tiltott eszköz. A tilalmazott tárgyat vagy anyagot annak fellelése esetén a táborozótól elvesszük és – ha ezt a jogszabály engedi – a törvényes képviselőinek kérésre visszaszolgáltatjuk a turnus befejeztével.

A tábor területét elhagyni a Táborvezető jóváhagyása nélkül tilos. 

Más táborozók vagy táboroztatók testi épségét veszélyeztetni szigorúan tilos. A verekedés, a másik ember emberi méltóságának, testi épségének megsértése súlyos vétségnek nyilvánul és a gyerek azonnali hazaküldését vonja maga után.

Ékszerviselés sportfoglalkozásokon biztonsági okból tilos.